Nieuwe Lof met Jet Bussemaker

Banner cover kopieDe nieuwe Lof ligt in de winkel. Met Minister Jet Bussemaker als gasthoofdredacteur. Het thema is economische zelfstandigheid, of het ontbreken daarvan, van vrouwen in Nederland.

Dit nummer is super gevarieerd. Er staan veel gave vrouwen in, waaronder zelfs onze Koningin maxima over geld en opvoeding. “Als mijn dochters iets zijn kwijt geraakt, krijgen ze geen geld om het opnieuw te kopen. Want op is op en zakgeld is vooral leergeld.”

Zelf interviewde ik Jet Bussemaker als moeder met macht. “Gaandeweg heb ik geleerd steeds minder bescheiden te zijn.” En: “Macht is niet iets dat je uit de weg hoeft te gaan. Je hoeft niet je hele privé-identiteit te verliezen als je het spel meespeelt.”

Daarnaast interviewde ik samen met Jet Bussemaker Bernard Wientjes: ( nog even) de CEO van alle CEO’s en maakte ik een ronde tafel reportage met topvrouwen uit de financiële- en pensioenwereld over de financiële onafhankelijkheid van vrouwen.

Naar aanleiding van de samenwerking met Minister Jet Bussemaker maakte ze een leuke, waardevolle videoboodschap om de redactie te bedanken.

http://youtu.be/oZV6TKescRU

Laat wat van je horen

*

Spam protection by WP Captcha-Free